• Kom al in de echte wintersportsfeer op de skibaan bij Pauw.

    Pauw Recreatie

Wintersportbeurs bij Pauw

HEERHUGOWAARD Pauw Wintersport houdt zaterdag 18 en zondag 19 november weer de grootste wintersportbeurs in de regio. De beurs stelt dit jaar de wintersporter ook al in de gelegenheid om op de aanwezige skibaan in de echte wintersportsfeer te komen. De beurstoegang en het skiën op de echte skibaan zijn geheel gratis.

De Pauw Wintersportbeurs biedt de bezoeker een grote collectie aan outlet- en gebruikte wintersportkleding, ski's, snowboards, schaatsen, helmen en schoenen etc. die ingebracht worden door particulieren en diverse leveranciers. Voor de snowboarders is op deze beurs veel materiaal te vinden door de speciale inbreng van freeride en backcountry specialist Ripstar.

Bauerfeind heeft speciale sportcompressiekousen ontwikkeld. De mensen kunnen tijdens de beursdagen gebruik maken van de digitale beenanalyse van Bauerfeind. Bij de op de beurs aanwezige reisbureaus waaronder TUI, The Travel Club en een aantal kleinere reisorganisaties zijn reizen te boeken. Naast de wintersportreizen kan de bezoeker bij een twintigtal stands informatie vinden over alles wat met de wintersportvakantie te maken heeft.
Kledingmerk Schöffel is voor het eerst aanwezig bij Pauw met een echte skibaan. Jong en oud wordt uitgenodigd om onder deskundige leiding te ervaren hoe het is om in Nederland al op de ski's te staan. Binnen zullen de skischolen Il Primo en Skirun de mensen alles vertellen over lesprogramma's.
De particuliere inbreng is ook dit jaar weer een vast onderdeel van de beurs en biedt nog steeds een uitstekende gelegenheid om oude wintersportkleding, ski's, snowboards, schoenen, schaatsen, helmen en andere wintersportartikelen ter verkoop aan te bieden. Het grote voordeel van deze beurs is dat de particulier aan de verkoop verder niets hoeft te doen. De aanbieder bepaalt in samenspraak met deskundigen de prijs en Pauw Wintersport
verzorgt het gehele verkooptraject. Lees meer hierover op www.pauwrecreatie.nl. Op de wintersportafdeling van Pauw is de allernieuwste wintermode te vinden, bezoekers krijgen tijdens de beurs 15 procent korting op de nieuwste collecties.

De beurs is op 18 november open van 9.00 tot 17.00 uur en op 19 november van 12.00 tot 17.00 uur.