• Er zijn ruim 35 ondernemers die leuke aanbiedingen en proeverijen bieden.

    Woonrijk

Winterfair bij Woonrijk

BROEK OP LANGEDIJK Bij Woonrijk gaat het vrijdagavond 17 november weer gebeuren: de Winterfair Langedijk. Bij Woonrijk aan de Middelmoot 5 in Broek op Langedijk worden de mensen getrakteerd op een avond vol workshops, muziek, aanbiedingen, hapjes, drankjes en een modeshow.

Iedereen is welkom om de Winterfair in Broek op Langedijk te bezoeken van 18.30 tot 21.30 uur, de toegang is gratis. Er is een modeshow van Livera, Be Pure Fashion, Selection Fashion en een prijzenloterij waar alle bezoekers een gratis lootje voor kunnen invullen. Daarmee zijn voor de bezoekers diverse meubelcheques en koffiezetapparaten te winnen.

AANBIEDINGEN Er zijn ruim 35 ondernemers die klaarstaan om de bezoekers te verrassen met leuke aanbiedingen en proeverijen.Onder anderen HEMA, Top 1 Toys, Momé Parfums, ACB Sieraden, Jamin, Bloembinderij De Mare, KARWEI, Kwalitaria, Restaurant Aangenaam en Harvey's BBQ, evenals vele anderen.

Uiteraard zullen ook de goodiebags dit jaar niet ontbreken, voor de bezoekers die zich al hebben aangemeld via www.woonrijk.nl staan de tassen klaar. Ook aan de kinderen is gedacht bij de Winterfair Langedijk. De jeugd kan zich laten schminken of lekker spelen met ballondieren.

Het volledige programma van de Winterfair op vrijdagavond 17 november is te vinden op www.woonrijk.nl/winterfair.

Woonrijk Langedijk biedt onderdak aan diverse speciaalzaken op het gebied van wonen, slapen, keukens en badkamers. De klanten vinden er onder één dak onder meer Natuzzi, House of Dutchz, In.House, Multomeubel, Superkeukens, Baderie, DroomDomein, Henders & Hazel en Profijtmeubel.