• Koninklijke Visio

Visio zet in op digitale toegang voor iedereen

HEERHUGOWAARD Bij Koninklijke Visio aan de Gildestraat 3 in Heerhugowaard houdt woensdag 7 februari een middag over de digitale mogelijkheden voor slechtziende en blinde mensen.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden van ICT voor mensen met minder zicht. Ook vrijwilligers van tabletcafés en mensen die computerles geven aan senioren zijn van harte welkom.

Dankzij computers, tablets en smartphones zijn er de afgelopen jaren vele manieren bijgekomen om met elkaar te communiceren. Hierdoor is de belevingswereld van talloze slechtziende en blinde mensen enorm vergroot. De digitale hulpmiddelen worden ook steeds laagdrempeliger en gebruiksvriendelijker. Daarover gaat deze bijeenkomst.

Op 7 februari gaan de specialisten van Visio onder meer in op de mogelijkheden en toegevoegde waarde van computer, laptop, smartphone en tablet voor slechtziende en blinde mensen en manieren hoe ICT-gebruikers met minder zicht op de hoogte kunnen blijven.

De infobijeenkomst duurt van 13.30 tot 15.30 uur. Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met de afdeling Advies van Visio Heerhugowaard via 088 585 90 00 of heerhugowaard@visio.org.