• Ossie: Mustapha (links) en Remco samen met hun team: " Ons jubileum gaat niet onopgemerkt voorbij".

    Henk Spaan

Tien jaar Specsavers Heerhugowaard: aandacht voor oog en oor

Advertorial

HEERHUGOWAARD "We begonnen tien jaar terug met vier man in dienst, nu zijn dat er tien. Het geeft aan hoe we zijn gegroeid in die jaren." Mustapha Taheri heeft alle reden om trots terug te kijken op de tien jaar dat Specsavers nu in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard is gehuisvest. "Het is een prachtig bedrijf waar ik nog steeds elke dag met plezier naar toe ga.", aldus de directeur Optiek. Mustapha is samen met Remko Bekooij, die directeur Retail is, eigenaar van de winkel recht tegenover de kassa's van Albert Heyn XL.

Wilfred van den Hoven

"Het tienjarig bestaan gaat niet onopgemerkt voorbij". Wie jarig is deelt uit, vertelt Remko." Deze week zijn daarom alle monturen 10 euro, ongeacht welk merk". Het is druk in de winkel als het sympathieke duo even stilstaat bij het jubileum. Wat opvalt is de prettige sfeer die in de winkel heerst. "Ja, die sfeer die je ervaart en de klantvriendelijkheid zijn, denk ik, sterke punten van ons", geeft Remko aan. "Wij hechten daar ook veel belang aan, onderscheidend willen we hierin zijn . De service die we verlenen moet optimaal zijn, daar steken we ook veel energie in".

PORTUGAL Dat Specsavers Heerhugowaard het goed doet op dat punt bewijst de prijs die het team vorig jaar behaalde. Het duo is er nog steeds erg trots op. Mustapha; "We zijn uitgeroepen tot de Beste Specsavers-winkel van Nederland, geweldig natuurlijk! Mooi was het dat we met het hele team , dat zijn echt toppers,op vakantie naar Portugal gingen. Het bijzondere was daarbij dat we de prijs verdienden op grond van de waardering die de klanten aan ons hebben gegeven. We sprongen er als best gewaardeerde winkel uit. Een mooier compliment konden Remko, onze medewerkers en ik niet krijgen."

Specsavers is een familiebedrijf dat in Engeland is opgericht. Het is nu het snelst groeiende optiekbedrijf in familiebezit ter wereld met ruim 1.800 vestigingen. De eerste Specsavers-winkel in Nederland werd in 1997 in Haarlem gestart en er zijn intussen meer dan 130 winkels in Nederland.

FAMILIEBEDRIJF "Naast de klantvriendelijkheid zijn er nog meer zaken essentieel. We zijn echt een familiebedrijf gebleven. Waarden zoals betrokkenheid, passie, verantwoordelijkheid en oprechtheid worden gekoesterd binnen Specsavers", aldus Mustapha. "Maar ook het feit dat we werken met gediplomeerde opticiens is een belangrijke waarde binnen de filosofie van Specsavers."

Naast alle zaken voor oogzorg met daarbij vele topmerken (zonne)brillen en contactlenzen, is de locatie in Middenwaard ook gespecialiseerd in de zorg voor het oor. "Met Shirley hebben we een fantastische audicien in huis. Door de meetcabine kan zij meestal zonder verwijzing van een KNO-arts vaststellen of iemand in aanmerking komt voor een hoortoestel. Ook zij heeft, naast een audicien-opleiding, extra opleidingen gevolgd om dit te mogen doen. Want scholing en ontwikkeling van ons personeel is bij Specsavers van groot belang", aldus Remko tot slot.

iwww.specsavers.nl
Middenwaard 3 (tegenover de kassa's van AH XL),
1703 SB Heerhugowaard 072 5721370