• Roasted Beach heerhugowaard

    n.v.t.

Roasted Beach klaar voor de zomer

HEERHUGOWAARD Er wordt nu nog volop geklust voor de opening van grillrestaurant Roasted Beach, pal achter evenementenlocatie Palm Beach. "Vanaf donderdag 3 mei is iedereen welkom op onze nieuwe locatie. We hebben er veel zin in", aldus eigenaren Arjan Alders en Yvonne van der Kroft.

Ineke Vroling

MOOIE LOCATIE Arjan is geen onbekende wanneer het om horeca gaat. Voormalig eigenaar van Fun Fun, De Gouden Engel, Joey's, Demi's en Café 1741. Hij vertelt hierover: "Eigenlijk kan ik niet anders, horeca zit in mijn bloed." Vorig jaar maakte hij een nieuwe stap met grillrestaurant Roasted in Middenwaard. "De omslag naar het restaurantwezen bevalt me prima en Roasted loopt goed. Op het strand van Luna zijn we echter beter gesitueerd, met name in de zomer komen er veel mensen. Wij zijn hier ook het enige restaurant, wat veel kansen en mogelijkheden biedt." Arjan over de keuze voor de naam: "Ik had eerst het idee de nieuwe locatie Sunny te noemen, naar mijn dochter. Alleen verdween dan de link met Roasted, wat toch belangrijk is voor de herkenbaarheid. Roasted Beach is dan ook een logische keuze."

READY TO EAT FOOD In het zomerseizoen richt het restaurant zich vooral op strandgangers. Er komt een aparte snackhoek waarbij het serveren van 'beachfood' de nieuwe trend wordt. Dit 'ready-to-eat food' is, zoals de naam als zegt, direct mee te nemen en op te eten. Daarnaast is er een goede samenwerking met Palm Beach. Wanneer mensen daar een evenement of optreden bezoeken, kunnen ze daarvoor of daarna terecht om wat te eten bij het grillrestaurant. Arjan ziet het helemaal voor zich: "We krijgen een eigen terras en zetten vier strandhuisjes met barbecues neer. Wij kunnen dan het vlees verzorgen voor wie hier gebruik van wil maken. In de wintermaanden willen we ons vooral richten op thuisbezorging in Heerhugowaard, Langedijk en Alkmaar. Gasten zijn dan tijdens de kou welkom om op te warmen bij de nieuwe locatie. Ook zijn er veel mogelijkheden voor feesten en partijen."

GRILLMENU Het assortiment is groot, erg populair zijn de spareribs en halve kippen van het spit. Ook de 'mixed roasted' van kip, saté en spareribs krijgt veel complimenten. Wie van mooie visgerechten houdt, is hier ook aan het goede adres. Reacties van bezoekers zijn zeer positief: "Alles is hier heerlijk. Het vlees is vol van smaak, goed mals en er zijn goede sauzen. Daarnaast is er een ruim assortiment aan bieren. Er is gezellig keukenpersoneel, de bediening en de sfeer is goed en er is lekkere muziek. Een echte aanrader." Over thuisbezorging zijn klanten ook tevreden: "Heerlijk gegeten en er worden zelfs natte doekjes meegeleverd. Topservice."

HEROPENING Roasted Beach opent 3 mei de deuren met het vertrouwde team. Kom langs en geniet bij deze eerste horecalocatie aan het strand van Luna. Er wordt nog personeel gevraagd, sollicitanten zijn welkom.

f Roasted Beach heerhugowaard
Adres: Strand van Luna 1b, Heerhugowaard (achter Palm Beach)
Email: roastedbeach@gmail.com
Tel. 072-7437060