• n.v.t.

Reiswinkel Tui; Spiksplinternieuw in Middenwaard

Langslopend in de nieuwe passage vanaf het plein voor het gemeentehuis en bibliotheek trekt het interieur van reiswinkel Tui de ogen van velen. De met lichte kleuren en ruimtelijk ingerichte zaak ging eind oktober open.

Alexandra Trabelsi is de vestigingsmanager. Alexandra  werkt al 37 jaar in de reiswereld. Niet als 'vliegend personeel', maar onder meer als supervisor bij vliegtuigmaatschappijen, en manager bij reisbureaus. Sinds half augustus dit jaar bij TUI, de marktleider in Nederland in vakantiereizen. Maar met een schat aan ervaring en kennis, en veel bestemmingen  persoonlijk bezocht.

TUI  is in Nederland de grootste en de beste in de reisbranche. Daar is Alexandra stellig in. En haar collega, echte Heerhugowaardse, Karin Waal kan dat beamen. Zij werkt al 28 jaar voor TUI.  "Vertrouwen bouw je door de jaren op. Bij ons weten de klanten dat er een stevige organisatie is, mocht er iets zijn onderweg". TUI  staat voor 'Trusted Unique Inspired', laat dat maar voor zichzelf spreken. Ondanks dat veel klanten nu via de site hun reizen boeken is er toch flinke aanloop op de winkels gebleven. "We kunnen uit eigen ervaring vertellen over de bestemmingen en velen stellen toch een persoonlijk contact op prijs", zeggen Alexandra en Karin. Hun winkel toont als een huiskamer, met zitjes, een leestafel. En je kunt er op een groot scherm ook van alles bekijken over de reis van je dromen.

Op de foto ontbreekt nog Rowan Smit, afkomstig van TUI fly, waar zij enkele jaren werkzaam is geweest als stewardess. Op dit  moment bezoekt zij onze TUI bestemming Thailand.
Ook Macy Kloosterman maakt deel uit van het team.  Na het afronden van haar stage nu in dienst bij TUI.

TUI houdt veel in eigen beheer: reisbureaus , Tui fly vliegtuigen, TUI reisleiding, en zelfs TUI hotels.
En overal ter wereld zijn TUI-medewerkers herkenbaar in dezelfde bedrijfskleding. Zo kom je hen overal tegen, of je nu reist per vliegtuig, auto, bus, trein, cruise. TUI biedt reizen aan over bijna de hele wereld.  En er is ook een samenwerking met Kras, een dochteronderneming van TUI.

Openingsweekend
Op 17 en 18 november hebben wij een openingsweekend. TUI nodigt u uit om een kijkje te komen nemen. Met het  Discover your Country spel, kunt u mooie prijzen winnen.
Zo zijn reischeques ter waarde van € 250.00, en een cruise naar de Canarische Eilanden te winnen.
Als u een reis boekt bij TUI Heerhugowaard ontvangt u een blauwe trolley.

Welkom bij deze inspirerende nieuwkomer in Middenwaard.

TUI Reisbureau
Middenwaard 93a
1703 SC Heerhugowaard
072 - 850 70 30
heerhugowaard@tui.nl
www.tui.nl