• Oog voor Lenzen

Oog voor Lenzen opent deuren

HEERHUGOWAARD Medisch Centrum Middenwaard is uitgebreid met contactlenspraktijk Oog voor Lenzen. Deze praktijk wordt gerund door contactlensspecialist Lidia Keppel.

Een van de oplossingen voor slechte ogen die Oog voor Lenzen biedt zijn nachtlenzen. Nachtlenzen kunnen de drager veel voordelen opleveren in het dagelijkse leven.

Lidia legt uit: ,,Nachtlenzen werken remmend in toename van min-sterkte en zijn daarbij ook nog eens de meest gezonde, hygiënische en comfortabele manier van lenzen dragen. Je slaapt met de lenzen in en overdag kan je al je activiteiten zonder bril of lenzen scherp zien. Dit is mogelijk omdat nachtlenzen een vormgeving hebben die gemaakt zijn om er mee te slapen. Met de drie perforatie-openingen in de lens maakt het verdraagzaam tijdens je nachtrust." Contactlensspecialist Lidia Keppel heeft 23 jaar praktijkervaring en meet sinds 2003 nachtlenzen aan in onder meer Schagen bij EyeCare Deutekom. Ze heeft daarbij nu haar eigen contactlenspraktijk Oog voor Lenzen in Heerhugowaard geopend. Mensen kunnen in de nieuwe praktijk bij Lidia terecht op afspraak voor een vrijblijvend contactlensadvies. 'Alle soorten lenzen zijn mogelijk, ook als je alleen leesklachten hebt of ooit je ogen hebt laten laseren. Herken je klachten met je huidige lenzen als droge ogen, verminderde draagtijd of discomfort? Vaak is dit een probleem van een contactlensaanpassing die nauwkeuriger kan. Ooit in het verleden zonder succes lenzen geprobeerd laat je opnieuw informeren!" Meer info: www.oogvoorlenzen.nl of mail naar Info@oogvoorlenzen.nl.