• Ineke Vroling

Mode van maat 40 t/m maat 58

Advertorial

BROEK OP LANGEDIJK Het gaat snel, Be Pure Fashion in Winkelcentrum Broekerveiling bestaat alweer ruim twee jaar. Oprichters Mirjam van den Burg en Debby Bruins vertellen enthousiast: "Wij merkten dat er veel keuze was in het winkelcentrum qua mode, maar een aanbod voor een maatje meer ontbrak. We besloten hierop in te spelen met Be Pure Fashion en dit bleek inderdaad een schot in de roos."

Ineke Vroling

BEKENDHEID Be Pure Fashion is inmiddels bij velen bekend. Dit is met name te danken aan de gelijknamige Facebookpagina, met maar liefst 3671 volgers van over de hele wereld. Debby vertelt: "Wij plaatsen bijna dagelijks berichten, laten zien wat nieuw binnengekomen is. Getoond door ons eigen team. 'Echte' mensen, dat spreekt aan, merken we aan de vele positieve reacties." Daarnaast weten veel klanten de winkel te vinden via mond-tot-mond reclame.

COLLECTIE Be Pure damesmode wil laten zien dat 'plussize' mode niet altijd duur, groot en wijd hoeft te zijn. Er is getailleerde mode te vinden, die de vrouwelijke rondingen op de juiste manier benadrukken. "Een complete outfit mee naar huis nemen voor een betaalbare prijs, daar gaan we voor", aldus Mirjam. "Wij kiezen er bewust voor om betaalbare mode te verkopen in het middensegment. Een kledingstuk van ruim honderd euro is bij ons een uitzondering." Aan de collectie wordt wekelijks nieuwe kleding toegevoegd. Mirjam vertelt: "Wij volgen de modetrends, gaan regelmatig naar beurzen en hebben inmiddels een groot netwerk van leveranciers. De aanwezige merken sluiten goed op elkaar aan, iets dat we heel belangrijk vinden."
Ook zijn de accessoires zoals sjaals, riemen en sieraden populair. Daarnaast biedt Pe Pure Fashion in samenwerking met Livera een groot aanbod in onderkleding. Debby licht toe: "Goed passende lingerie voor een maatje meer is heel belangrijk om kleding mooi uit te laten komen. Het is fijn de klant ook hierin te kunnen voorzien. Ook badkleding hangt alweer in onze schappen. We zijn blij verrast dat dit zo goed verkocht wordt in hartje winter"

PERSOONLIJKE BENADERING Debby vertelt: "Bij ons is er geen drempel. Kijk wat je mooi staat en waar jij je lekker in voelt. Dat is ons motto en dat waardeert de klant." Zij vervolgt: "Iemand die de winkel uitgaat met een tevreden gevoel, dat is mooi. Wij verkopen niet om het verkopen. Iemand met iets 'aparts' naar huis laten gaan dat vervolgens in de kast blijft hangen is niet ons idee van service."
Mirjam vult aan: "Door onze persoonlijke benadering kennen wij de klant en de klant kent ons, om het zomaar te zeggen. Dit zorgt bij velen voor een huiselijk gevoel. We zijn trots om dit samen te kunnen bereiken. Mirjam over het team: "We zijn erg hecht, enthousiast en goed op elkaar ingespeeld. De liefde voor mode en het plezier in ons vak hopen we ook over te brengen op de klant."

SHOPPINGNIGHTS Regelmatig zijn bij Be Pure Fashion gezellige 'shoppingnights' met aanbiedingen, modeshows en een hapje en een drankje. Houd hiervoor de Facebooksite in de gaten.

i Winkelcentrum Broekerveiling, Marktplein 89, Broek op Langedijk
Tel. 0226 427 275
f Be Pure Fashion