• Middenwaard

'Liefste Waardse moeder' gezocht: maak kans op geheel verzorgde VIP dag

HEERHUGOWAARD Moederdag valt dit keer op zondag 13 mei. Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard komt speciaal voor deze bijzondere dag met een wel hele unieke actie. Kinderen en partners kunnen hun moeder uit de omgeving Heerhugowaard nomineren voor een compleet verzorgde VIP dag.

"Om consumenten aan ons te binden is het belangrijk om hen steeds opnieuw te verrassen" aldus een woordvoerder van het winkelcentrum. Vanaf dinsdag 1 mei kunnen kinderen en partners hun moeder via
de website van het winkelcentrum nomineren voor een compleet verzorgde, over de top, VIP dag. De winnende moeder en introducé worden thuis opgehaald met een limousine en naar het winkelcentrum
gereden. Samen wordt er genoten van gratis shoptegoed en een overheerlijk diner in Middenwaard. Na het diner stappen de prijswinnaars in de limousine en worden ze naar het Koninklijk Theater Carré gereden waar ze genieten van de première van TING!, een voorstelling van het Scapino Ballet. Na afloop volgt natuurlijk weer een rit in de limousine naar huis.

KANS MAKEN Om kans te maken op deze VIP dag nomineren kinderen en partners vanaf 1 mei hun moeder via de website van Middenwaard en geven zij online aan waarom hun moeder het verdiend om compleet in de watten gelegd te worden. Op maandag 14 mei 2018 wordt de winnaar op de Facebook pagina van het winkelcentrum bekend gemaakt.

Vrijdag 25 mei vindt er bij Middenwaard weer een Shopping Night plaats. Naast shoppen bij de winkels die tot 23.00 uur open zijn er ook onder meer een 'Drone Fashion Show' en een optreden van Brace.