'Kraak de kluis' bij Juwelier Schouten

HEERHUGOWAARD Juwelier Schouten in winkelcentrum Middenwaard viert de komende tijd het heugelijke feit dat de zaak 50 jaar bestaat. De officiële jubileumdatum is zondag 19 november 2017. Naar aanleiding van het jubileum presenteert de juwelier een aantal leuke acties, waaronder een 'Kraak de Kluis' actie.

Met de actie maken mensen kans op een waardebon van 500 euro. Vier zaterdagen lang maakt Juwelier Schouten via Facebook elke dag één cijfer van de viercijferige code bekend. In de te kraken kluis ligt de waardebon. Elke zaterdag mag iedereen één keer de kluis proberen te kraken. Geprobeerd en was de code niet juist? Dan is er volgende week een nieuwe kans. Wie wil meedoen kan de juwelierszaak op Facebook volgen om geen enkel cijfer te missen of om er achter te komen waar een cijfer te vinden.

Het eerste getal is afgelopen zaterdag bekend gemaakt via Facebook, door middel van een puzzel. Na vier zaterdagen hebben de mensen dus vier getallen maar nog niet de juiste combinatie/volgorde. De kans is wel groot dat de prijs er de laatste zaterdag uitgaat.

Wie aanstaande zaterdag 21 oktober Middenwaard bezoekt kan het tweede cijfer tegenkomen op de tv-schermen in het winkelcentrum.