• Met of zonder afspraak ben je welkom bij Barberclub Wens

    Henk Spaan

Knippen en scheren bij Emre

Advertorial

HEERHUGOWAARD "Wanneer de mensen hier tevreden vandaan gaan, dan ben ik blij." Met meer dan twintig jaar ervaring is Emre Altintas een kapper die zijn vak verstaat. De 37-jarige Heerhugowaarder opende een maand terug Barberclub Wens aan de Barnsteen 2a in Heerhugowaard.

MIDDENWAARD Tevreden kijkt de ondernemer terug op de stap die hij maakte. "Ik was 15 jaar mede-eigenaar van een kapperszaak in Alkmaar. Het was mijn wens om ooit nog eens in mijn woonplaats voor mezelf te beginnen. Altijd had ik in mijn hoofd om juist op deze plek een zaak te beginnen. Net aan de buitenkant van Middenwaard. Ik vertelde mijn vrouw altijd als we hier langsreden, kijk, op deze plek wil ik later mijn bedrijf. En sinds 1 februari zit ik hier nu met Barberclub Wens." De naam Wens is daarmee verklaard. De ambitie en het verlangen werden immers waargemaakt. Ook waarom voor Barberclub is gekozen legt Emre graag uit. "Een barbershop is bij velen bekend. Een imago van kappers met overal tattoo's en stoere baarden. Daar is niks mis mee uiteraard. In mijn zaak heerst een wat andere sfeer. Noem het ontspannen of relaxed. Ik wil dat de mensen het fijn vinden om hier te zijn." Het is de sympathieke eigenaar gelukt die sfeer en dat gevoel in zijn 'club' te laten ervaren. Een prachtig industrieel interieur, rustige muziek en een barbíer die luistert naar de wensen en zijn kennis en ervaring deelt. "Ik heb het knippen geleerd in Turkije.Ook heb ik daar cursussen gehad van Kadir Alkan . Hij is wereldberoemd en erg goed. Anatomisch haar knippen heb ik daar geleerd, knippen volgens de anatomie van je hoofd. In Alkmaar heb ik me verder kunnen ontwikkelen en het ondernemen in de praktijk kunnen brengen."

BARBERCLUB Emre heeft door de jaren heen een grote en trouwe groep klanten opgebouwd. De barberclub is er alleen voor heren en jongens. Je kunt er terecht voor knippen, scheren, gezichtsreiniging en een hoofdmassage. Los of in combinatie. De prijzen zijn goedkoper dan bij andere barbers en aan service ontbreekt het niet. De ondernemer, die vader is van een zoon, 'hij voetbalt bij KSV' , en een dochter, 'zij zit op zwemles', heeft plannen genoeg voor de toekomst. "Maar eerst wil ik mijn naamsbekendheid zien te vergroten. Mensen moeten Barberclub Wens gaan zien als een goede kapsalon waar de tijd wordt genomen .Over de huidige locatie is Emre meer dan tevreden. "Aan de Middenweg, recht tegenover het Huygens College, op de hoek. Aan de buitenkant van Middenwaard waar voldoende parkeerplaatsen zijn. Belangrijk want mijn klanten komen echt uit heel Nood Holland. De trouw van de mensen gaf me ook het vertrouwen dat een zaak in het hart van Heerhugowaard een goede stap zou zijn. Als kennismaking heeft Barberclub Wens een weekendaanbieding in de maand maart die korting geeft op het knippen.

iBarberclub Wens
Barnsteen 2a (tegenover Huygens College)
1703 XB Heerhugowaard
t072-7855768 of 06-33394900