• De Spinde

Kerstmarkt bij De Spinde

Bezoekers maken kans op een wooncheque

HEERHUGOWAARD Bij meubelspecialist De Spinde aan de Galileistraat in Heerhugowaard wordt zondag 17 december een kerstmarkt gehouden. Deze indoor markt vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in de woonwinkel die geheel is omgetoverd in kerstsfeer.

Door de gehele winkel staan regionale ondernemers en creatieve mensen die hun spullen verkopen en/of promoten. Zo zijn er houten en betonnen kerstdecoraties, kerstballen met naam, prachtig keramiek, schapenvachten en pantoffels en natuurlijk mogen unieke windlichten en kerststukken niet ontbreken om in de perfecte kerstsfeer te komen.

Om goed verzorgd de feestdagen in te gaan kunnen mensen onder meer terecht bij de Mylene cosmetica consulente en de nagelstyliste Studio Box4U. Verder worden er genoeg lekkere dingen voor de feestdagen verkocht, zoals La Barbiera wijnen, Keuvel Bierbrouwerij, Fudge partners noga en bonbons, Tante Cornelia brownies en cup cakes, Utopia Hoeve geitenkaas, Bonneplus Franse producten en vele andere. Op de kerstmarkt bij De Spinde is ook een midwinterhoornbouwer te vinden. Hij zal vertellen over zijn passie. Maskerade voorziet de kinderen van een glittertattoo en de konijnenopvang is met enkele dieren aanwezig.

Tussen al deze activiteiten heen loopt de kerstman met de bel en een traktatie voor de bezoekers van de kerstmarkt. Alle bezoekers op de kerstmarkt maken kans op een wooncheque van 250 euro, te besteden bij De Spinde meubelen.

De meubelspecialist steunt met de kerstmarkt dit jaar Roparun team Langedijk, die lootjes verkoopt voor een loterij met mooie prijzen, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt voor het goede doel. Naast de kerstmarkt-activiteiten is ook de nieuwe collectie binnen bij De Spinde, dus de bezoekers van de kerstmarkt hebben genoeg om te bekijken. De gasten kunnen bij De Spinde op industrieterrein Zandhorst 2 gratis parkeren, er geldt vrij entree bij de kerstmarkt en alle bezoekers krijgen een gratis woonblad.

BREED ASSORTIMENT De Spinde is al jaren bekend als een meubelzaak met een heel breed assortiment. De toonzaal van ruim 3000 vierkante meter in Heerhugowaard herbergt een grote keus uit trendy meubels, die opgesteld staan in gezellige woonkamers. De Spinde kiest voor haar klanten alleen het beste en is voortdurend op zoek naar een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. De stylistes van De Spinde helpen de klanten desgewenst met een compleet inrichtingsadvies.

Op de site van De Spinde, www.spindemeubelen.nl kunnen mensen alvast een eerste indruk krijgen wat er allemaal bij de meubelspeciaalzaak in Heerhugowaard te koop is. Bel voor meer informatie met 072-5744957.

De kerstmarkt bij De Spinde aan de Galileistraat 3-5-11 is te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur op zondag 17 december. De Spinde is ook op tweede kerstdag, dinsdag 26 december, geopend van 11.00 tot 17.00 uur.