• Pauw Recreatie

Kampeer- (en Wandel)dagen op Caravanboulevard Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD Beleef 17 en 18 maart het vakantiegevoel tijdens de 'Kampeer (en Wandel) dagen 2018 'op de Caravanboulevard in Heerhugowaard. 

Het voorjaar komt eraan, de campings gaan weer open. Kortom; het begint weer te prikkelen en het kampeerseizoen is in zicht. Zo rond 1 april openen de campings en de caravanstallingen weer hun deuren. Hoog tijd dus om de nodige vakantieplannen te maken voor het komende kampeerseizoen. En om het begin van het kampeerseizoen in een gezellige sfeer op te starten organiseren de bedrijven op de Caravanboulevard weer een groots evenement.

Onder de noemer 'Kampeerdagen 2018' kan de kampeerder twee dagen lang in een sfeervol decor kennis maken met allerlei zaken die met kamperen en vrije tijd te maken hebben. Met ondersteuning van tientallen exposanten op kampeer- en wandelgebied, waaronder leveranciers van o.a. kampeerartikelen en technische accessoires, campings, wandelspecialisten en een prachtige collectie fietsen.

De bedrijven op de Caravanboulevard, Pauw recreatie, Frans Stokman en De Vries, staan samen garant voor een enorme collectie kampeermiddelen, waaronder nieuwe en gebruikte campers en caravans, (voor)tenten, kampeertenten en 1001 kampeeraccessoires. Als extra voegt Pauw recreatie het thema wandelsport aan het evenement toe. Met deze keer onder andere de Lowa Experience Trailer, waar de wandelaar de diverse Lowa schoenen daadwerkelijk uit kan testen. Er is daarvoor ook een 5 of 10 km wandelroute beschikbaar. Hiervoor kunnen mensen zich van te voren aanmelden via pauwrecreatie.nl.

Op zaterdag 17 en zondag 18 maart is iedereen van 10.00 tot 17.00 uur welkom op de Caravanboulevard, waar ruime gratis parkeergelegenheid is.