• Gerard Wouters Taoïstisch Eigenwaarde Wizard

    Gerard Wouters

"Het Andersom Doen"

Advertorial

HEERHUGOWAARD Sinds enige tijd heeft Heerhugowaard er een Gezondheidsinstituut bij. Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut gevestigd aan Deimoslaan 5 . Hier heeft Gerard Wouters een praktijk en behandelruimte en kunt u bij hem terecht om psychische en fysieke klachten te laten behandelen en doormiddel van de Taoïstische Niranam methode.

Melanie Vrijhoef

Gerard Wouters is een Taoïstisch Eigenwaarde Wizard, verzuim preventie & bestrijding specialist en is de enige Taoïstisch Niranam therapeut buiten Thailand. Hij behandeld mensen die met psychische klachten rondlopen en is uniek in zijn geneeswijze omdat hij zowel geestelijk als lichamelijk tegelijk behandeld. Zestien procent van zijn klanten is zelf professioneel hulpverlener, arts of verpleegkundigen. Zijn behandelmethode is voor een ieder die er voor open staat, "je moet zelf willen veranderen" aldus Gerard Wouters.

Het Taoïsme is een Chinese levenswijze die al meer dan 3000 jaar bestaat. Mensen die leven volgens deze filosofie vindt men terug in China en in Thailand.

BEHANDELMETHODE De kern van de methode is redelijk eenvoudig. Na analyse van de klachten en het gedrag wat daaraan ten grondslag ligt, krijgen zijn klanten diverse handvatten mee om het aangeleerd gedrag, af te leren. "Het Andersom doen" zegt Wouters. Ook pakt hij de bijbehorende fysieke klachten aan, zodat het lichaam weer ruimte krijgt voor een optimale doorbloeding, tevens krijgen de mensen veel meer eigenwaarde en zelfvertrouwen door de therapie.

De behandeling bestaat uit 4 sessies, deze worden niet vergoed vanuit de ziektekostenverzekering, maar door te kijken naar de draagkracht van zijn klanten, aan de hand hiervan wordt het tarief bepaald, zodat de behandeling voor iedereen toereikend is. U kunt ook deelnemen aan groep sessies, deze zijn verdeeld over 2 hele dagen en er wordt ook een opleiding en 2 korte cursussen aangeboden.

BEDRIJFSMATIG INHUREN Bedrijven kunnen Gerard Wouters inhuren om hen te helpen voorkomen dat het personeel uitvalt door ziekte of ziek personeel sneller weer te laten terugkeren in het arbeidsproces. Door zijn ervaringen in de loop der jaren, geeft hij de vergelijking "waar een psycholoog gemiddeld 26 sessies voor nodig heeft, daar bereik ik een beter resultaat in 4 sessies". Hiermee zou het bedrijfsleven honderdduizenden euro's kunnen besparen. Ook wil hij met bedrijven gaan kijken naar de mogelijkheden voor een preventie abonnement, zodat zieke medewerkers bij uitval direct geholpen kunnen worden.

Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is aangesloten bij C.A.T. Collectief Alternatieve Therapeut
Taoïstisch Gezondheidsinstituut Deimoslaan 5 1702 CK Heerhugowaard 06-50512376 www.taoistisch.nl