• Het team van Groenbloem Decoraties is blij met nieuwe locatie aan de Erasmuslaan.

    Ineke Vroling

Groenbloem Decoraties van Raadhuisplein naar Erasmuslaan

HEERHUGOWAARD Groenbloem Decoraties heeft dit jaar een nieuwe, frisse start gemaakt op een ruimere locatie aan de Erasmuslaan in Heerhugowaard. Het team met vertrouwde gezichten is er trots op bezoekers hier te mogen begroeten.

Ineke Vroling

Eigenaar Herik Westink vertelt: "Het verschil met ons vorige pand is dat mensen nu gericht komen, wat prettig werken is. Voordeel is ook dat het uitstekend toegankelijk is voor minder validen. Ook komen de producten in deze grote ruimte veel beter uit en we kunnen een breder assortiment aanbieden. Klanten weten ons ook steeds vaker te vinden voor woondecoratie als potten en aardewerk." De ondernemer vervolgt: "Ik denk altijd groot, vanaf de start in 2001 en nu nog. Op deze locatie kan ik mij helemaal uitleven."

Momenteel verzorgt het team weer kerstworkshops, altijd een leuke tijd in het jaar. "We maken er altijd gezellige avonden van met chocolademelk en Glühwein. Ook dit jaar zijn deze workshops weer allemaal volgeboekt, iets waar we weer erg blij mee zijn."

MOGELIJKHEDEN Of het nu om een boeket gaat, een bruidsarrangement of zakelijke toepassing. Iedereen die de winkel bezoekt, loopt rond met een bepaald gevoel of idee. "Aan ons de uitdaging daar met bloemen iets extra's aan toe te voegen. Met veel plezier zetten wij onze kennis en creativiteit in, wat altijd bijzondere stukken oplevert, met sprekende kleuren, mooie vormen en verrassende combinaties." Het assortiment bloemen in de winkel is niet alleen onderscheidend, maar ook duurzaam ingekocht bij gecertificeerde kwekers. "Zij produceren met respect voor mens en milieu", aldus Herik.

Sinds de start is de klantenkring enorm gegroeid. Voor ruim vijftig bedrijven verzorgt Groenbloem Decoraties inmiddels bloemenabonnementen. Ook voor kantoorbeplanting wordt de bloemist regelmatig gevraagd. Een nieuwe ontwikkeling is dat het bedrijf steeds vaker benaderd wordt voor huis- en bedrijfsaankleding. Herik legt uit: "Wij helpen hierbij door van een huis of kantoor een sfeervol geheel te maken en alles mooi tot zijn recht te laten komen. Dit, met decoraties van klanten zelf en eventueel met aanvulling van bloemen en accessoires van ons."

MAATWERK Vakmanschap, service en kwaliteit, daar staat Groenbloem Decoraties voor. "Rouwwerkspecialist van Heerhugowaard en omgeving zijn we niet voor niets, er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven aan de klant zodat we maatwerk kunnen leveren. Geen arrangement is hetzelfde. Ook door het zelf drukken van de linten, kunnen we deze personaliseren. Er is bij ons zoveel mogelijk." Nieuw bij Groenbloem Decoraties is de stempelkaart. Bij elke bestede 10 euro krijgt de klant een stempel. Als de kaart vol is, ontvangt de klant 5 euro korting op de volgende aankoop. "Laat u verrassen in onze sfeervolle winkel aan de Erasmuslaan. Het team van Groenbloem decoraties wenst u fijne feestdagen toe!"

iGroenbloem Decoraties Erasmuslaan 3b 072 582 2400 info@groenbloemdecoraties.nl www.groenbloemdecoraties.nl