• Jurriën Visschter in de showroom.

    BDUmedia

Comfort kasten specialist in meubels op maat

BROEK OP LANGEDIJK 'Voor een uniek interieur achter iedere deur' Het is de slogan waar Jurriën en Marieke Visscher nog steeds volledig achterstaan. Het echtpaar is al meer dan tien jaar eigenaar van Comfort Kasten in Broek op Langedijk. En het bedrijf groeit nog steeds.

Wilfred van den Hoven

"Comfort Kasten helpt mee met het realiseren van persoonlijke interieurwensen. Soms weten mensen precies hoe ze het willen hebben, anderen laten zich graag adviseren door ons. We zijn een onderneming met kennis van zaken als het gaat om interieur. Samen met de persoonlijke smaak van mensen vormt dat al jaren een uitstekende combinatie", aldus Jurriën Visscher die zich in Langedijk prima thuis voelt. "Ik ben een geboren Fries, getogen in in Groningen, woon al twintig jaar in Flevoland, maar ik kom iedere dag nog graag naar de winkel in Langedijk."

OP MAAT Comfort Kasten maakt meubels op maat. Jurriën: "Samen met de wensen van de klant ontwerp ik het interieur. Je kunt aan alles denken. Keuken, woonkamer, werkruimte, slaapkamer of een kast. Alles is mogelijk. We denken in mogelijkheden en onze prijzen zijn aantrekkelijk. Dat komt omdat we alles in eigen beheer doen. We begeleiden de klant van begin tot het eind. Er zitten geen andere schakels tussen. Korte lijnen en afspraak is afspraak bij Comfort Kasten."

Het bedrijf is sinds enkele jaren gehuisvest in een mooi en ruim pand aan de Dulleweg 35-37 in Broek op Langedijk. "Door de groei zijn we verhuisd", zo schetst Marieke Visscher de reden van de verplaatsing. "We zitten hier nu goed met een mooie showroom. En prima parkeermogelijkheden op een goed bereikbaar industriegebied. De zaken gaan heel goed. De klant vraag terecht veel aandacht voor hun interieurwensen, bij ons krijgen ze die ook."

NK IJSVISSEN Naast het werk is er gelukkig ook nog ruimte voor ontspanning. Jurriën vindt die in het vissen. "Ja, dat is een heerlijke hobby. Ik denk dat ik nog geen twee jaar was toen ik al een hengel in mijn handen had. Sportvissen werd en is nog steeds mijn grote passie. ik ben actief in verschillende besturen. In mijn woonplaats Bant, maar ook in het bestuur van Sportvisserij Oost Nederland. We willen de visserij onder de aandacht brengen en dat doen we op allerlei manieren. Een aantal jaren terug hebben we als PR-stunt het Nationaal Kampioensschap ijsvissen georganiseerd. Eindelijk hadden we weer eens een strenge winter en een NK leek ons prachtig. We haalden daarmee zelfs de landelijke kranten. Door de afwezigheid van natuurijs hebben we de jaren daarna een paar keer het NK in Zweden moeten organiseren. Nu hebben we plannen om dit in Litouwen te gaan doen, maar dat vergt wat tijd."

Een NK ijsvissen of niet, De familie Visscher praat met passie over hun bedrijf. "We kijken natuurlijk ook vooruit met Comfort Kasten. De komende jaren zien we met veel vertrouwen tegemoet. We hebben een prachtig bedrijf en we kunnen gerust stellen dat we door onze werkwijze de beloftes tot in de details waarmaken."

wwww.comfortkasten.nl i0226-341515