• Kandidaatraadslid Patricia Ringers, fractievoorzitter VVD Langedijk Hans de Graaf, VVD Statenlid Noord-Holland Esther Rommel, mede-eigenaar Roode Leeuw Mark Kroon, barman Alex Rootjes en VVD wethouder en lijsttrekker Langedijk Jasper Nieuwenhuizen.

    VVD Langedijk

Taartenactie VVD Langedijk

LANGEDIJK Elk jaar heeft de VVD voor Valentijnsdag haar taartenactie, waarbij bijzondere personen of organisaties in het zonnetje worden gezet. Zij ontvangen een taart, waarmee de VVD haar waardering uitspreekt. In Langedijk ontving de Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude dit jaar de taart.

VVD Langedijk; "De Roode Leeuw wordt gerund door twee fantastische jonge ondernemers Mark Kroon en Pascal Keizer die vorig jaar de zaak overnamen. Ze hadden mooie plannen om het café uit te breiden met een restaurant waarvoor ook een nieuwe keuken moest worden gebouwd. Dit ging niet zonder tegenslagen. Toch wisten zij door te zetten en lijken voor hen nu betere tijden aan te breken. De keuken is in gebruik en de Langedijkers weten het restaurant al goed te vinden. Het café zelf is natuurlijk al honderden jaren een begrip dat niet weg te denken is uit de gemeenschap. Zonder het doorzettingsvermogen van Mark en Pascal was de toekomst voor het café onzeker. Wij zijn blij met zulke doorzetters en daarom een welverdiende taart waar ook de gasten van mee genoten."