• Vier avonden lang zullen weer grote stoeten wandelaars zich door Heerhuogwaard begeven.

    Avond4daagse Heerhugowaard

Voorinschrijving Avond4daagse HHW op 22 mei

HEERHUGOWAARD Heerhugowaard maakt zich weer op voor de Avond4daagse. Van 4 tot en met 7 juni zullen weer honderden wandelaars zich over de ingezette routes in en rond Heerhugowaard bewegen.

Iedereen is welkom om op een unieke manier Heerhugowaard te (her)ontdekken en vier avonden te genieten van al het moois dat Heerhugowaard te bieden heeft. Voor iedereen is er een gepaste afstand: de deelnemers kunnen kiezen uit 5, 10 of 15 km per dag.

Vorig jaar deden er 2051 mensen mee in Heerhugowaard, organisator stichting Avond4daagse Heerhugowaard hoopt dit jaar nog meer wandelaars te mogen verwelkomen.

De voorinschrijving is op 22 mei van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine van sporthal Waardergolf. De kosten
bedragen 4 euro per persoon. Betalen per pin is dit jaar mogelijk. Anders wordt gepast geld zeer gewaardeerd.

Op de eerste wandeldag 4 juni is het ook mogelijk om je in te schrijven van 17.00 tot 19.00 uur bij de Waardergolf.

VERKEER ONTLASTEN Kom vooral lopend of op de fiets tijdens de Wandel Avond4daagse. Dit jaar wil de organisatie van het wandelevenement ook weer het verkeer ontlasten. Parkeren kan bij de Waardergolf, maar ook bij tuinmarkt De Draai, Deen en SVW.
De verkeerssituatie is ook dit jaar aangepast: de parkeerstrook voor het Kompleks / de Waardergolf is een Kiss & Ride strook en de parkeerplaats is éénrichtingsverkeer. Ook mag er niet in de berm geparkeerd worden van de Beukenlaan. Om het verkeer in goede banen te leiden, zijn er verkeersregelaars aanwezig.

Het uitdelen van de routes en de eerste knip op de startkaart, de verkoop van startkaarten en het uitreiken van de medailles zal plaatsvinden in de sporthal van de Waardergolf. De ingang van de sporthal zal worden gebruikt, waardoor er een looproute ontstaat via de sporthal – kantine – zwembad. Hiermee wordt meer ruimte gecreëerd voor alle deelnemers, zodat opstoppingen tot het verleden behoren.
Op zoek naar meer informatie? Kijk dan op de website www.avond4daagse-heerhugowaard.nl of neem contact op met de organisatie via wa4daagse@outlook.com of 072-7431741.