• TC Sint-Pancras

Vis aan Zee Beverkoogtoernooi bij Tennisclub Sint Pancras

SINT PANCRAS De jubilerende Tennisclub Sint Pancras houdt van 22 tot en met 30 juni voor de 44e keer het gezellige Vis aan Zee Beverkoogtoernooi op de mooie gravelbanen.

Nieuw dit jaar is de periode waarin het tennistoernooi gehouden wordt, in juni in plaats van augustus, buiten de zomervakantieperiode om.

Naast de vertrouwde onderdelen in de dubbels en uiteraard de actual rating in enkelspel zijn dit jaar nieuwe onderdelen toegevoegd, namelijk de leeftijdscategorie 50+ in de verschillende onderdelen en HE, HD, DE, DD en GD in 8 en 9 die niet voor de rating mee tellen. Een toernooi dus waar echt iedereen aan mee kan doen!

T.C. Sint Pancras bestaat 50 jaar en dat betekent dat voor dit toernooi de vertrouwde formule niet wordt losgelaten, maar wel wordt aangevuld.

De sportieve wedstrijden, gezelligheid, lekkere hapjes en drankjes zijn weer als vanouds, net als de maaltijden en uiteraard is op woensdag de bekende visavond met tong, verzorgd door Vis aan Zee, het Vispaleis Ab Dekker en Zn. uit Egmond aan Zee.

Op de vrijdag is dit jaar een BBQ met live muziek en op de finalezondag een verloting met leuke prijzen.

Inschrijven voor één of twee onderdelen kan via mijnknltb.toernooi.nl. Dit kan nog tot en met 15 juni aanstaande.