• AV Hera stoomt lopers klaar voor de Heerhugowaard Cityrun.

    AV Hera

Trainen voor Heerhugowaard Cityrun bij AV Hera

HEERHUGOWAARD Weddenschap afgesloten, beginnende loper, je persoonlijk record verbeteren of al even niet meer getraind? Iedereen heeft zijn eigen redenen om goed voorbereid aan de start te verschijnen van de Heerhugowaard Cityrun By Night. AV Hera kan sportievelingen helpen om hun doel te bereiken met de HHW Cityrun Training. De training is twee keer in de week op zaterdagochtend en woensdagavond.

Op zaterdag 10 februari start de training onder leiding van Henk van Dijk, Europees en Nederlands kampioen op diverse hardlooponderdelen bij de Masters. De deelnemer traint 10 weken lang om zijn doel te behalen. Om wedstrijdervaring op te doen biedt AV Hera naast een startbewijs voor de Heerhugowaard Cityrun By Night, ook een startbewijs aan voor de voorjaarsloop van AV Hera op 11 maart 2018.

In een gemoedelijke sfeer en minder massaal dan de Cityrun brengt de Voorjaarsloop de lopers in de polders om Heerhugowaard heen. Mensen kunnen meedoen met de 5 of 10 km wedstrijd of een coopertest van 12 minuten. Ideaal om te kijken hoe het met de conditie is gesteld en waar nog aan gewerkt moet worden voor de Cityrun. De trainingen zijn zaterdagochtend van 9:30 tot 11.00 uur en woensdagavond van 19:30 tot 21.00 uur. Heb je meer ervaring of je bent gewend om te trainen dan kun je inschrijven voor het 10 km arrangement, anders raadt AV Hera een inschrijving voor het 5 km arrangement aan. De kosten bedragen 80 euro voor een 10 km arrangement en 75 euro voor een 5 km arrangement. Dit is Inclusief startbewijzen voor de Voorjaarsloop en Heerhugowaard Cityrun By Night 5 of 10 km twv circa 20 euro.

AANMELDEN Aanmelden voor de Cityrun training kan via de website van AV Hera: www.avhera.nl/hhw-cityruntraining of kies voor de trainingsoptie bij aanmelding op www.heerhugowaardcityrun.nl