• Kom een kijkje nemen bij biljartvereniging Sombroek.

    Biljartvereniging Sombroek

Open huis bij BV Sombroek

NOORD-SCHARWOUDE Biljartvereniging Sombroek verzorgt zaterdag 20 januari open huis in sporthal Geestmerambacht aan de Dr. Wilminkstraat 3 in Noord-Scharwoude. Voor wie altijd al heeft willen biljarten (bij een vereniging), maar de stap nog niet kunnen zetten, is dit de kans om kennis te maken met de Langedijker vereniging. BV Sombroek werd in 1966 opgericht en bestaat dus al meer dan een halve eeuw.

Van 11.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid om informatie te krijgen en even te biljarten op een van de vijf goed onderhouden tafels. Voor degene die geen eigen keu hebben, is er altijd één aanwezig. Leden van verschillende dagdelen zullen aanwezig zijn om de bezoekers de sfeer te laten proeven. Tevens zullen enkele ervaren biljartinstructeurs de mensen iets vertellen op welke wijze er les wordt gegeven, of om uitleg te geven omtrent de spelregels.

GEZELLIGHEID VOOROP Uitgangspunt tijdens de dagdelen waarop de leden van Sombroek spelen is altijd dat op sportieve wijze de degens met elkaar gekruist worden, gezelligheid staat daarbij voorop. De open dag vindt van 11.00 tot 17.00 uur plaats in de accommodatie bij sporthal Geestmerambacht. Er zijn ruime parkeermogelijkheden bij de sporthal.

Biljartvereniging Sombroek is op meerdere avonden in de week actief. Maandag, dinsdag en donderdag zijn er zowel 's middags als 's avonds clubbijeenkomsten. Woensdagochtend is er besloten training en 's middags en 's avonds vinden er vaak een teamwedstrijden plaats. Vrijdagochtend is er ook besloten training, 's middags clubmiddag.

De prijs van de jaarcontributie hangt af van het speelmoment en speelfrequentie van de biljarter. Biljartles is ook mogelijk voor leden. Dit kan op de woensdag- en vrijdagochtend. Kijk voor een overzicht van alle lidmaatschapkosten en mogelijkheid tot inschrijving op de website. Voor verdere informatie kunnen mensen ook kijken op de website http://www.bvsombroek.nl/

Iemand persoonlijk over Biljartvereniging Sombroek spreken? Bel dan naar Ruud Schigt: 0226-321339 of 06-22968362 of mail naar ruud@schigt.net