• Ruud Beerepoot met zilver (links) samen met Henk van Dijk tweemaal brons

    AV Hera

NK Masters Indoor: Beerepoot zilver en Van Dijk tweemaal brons

HEERHUGOWAARD/APELDOORN Voor de tiende maal werd van 2 tot en met 4 februari in het Omnisport te Apeldoorn de Nederlands Kampioenschappen Indoor Masters gehouden. Op de eerste dag behaalde Ruud
Beerepoot op de 3000 meter in de categorie Mannen 45 een zilveren medaille met een tijd van 9.16,67 minuten. "Ik heb lekker gelopen", was zij kort en bondige commentaar toen hij over de finish kwam.  

Op de 400 meter moest Henk van Dijk eveneens uitkomend in de categorie M45, eerst series lopen. Hij werd eerste in zijn serie, in de finale haalde hij een bronzen medaille met een tijd van 57,16 seconden. Na een periode van blessures en nog niet helemaal hersteld was dit een mooi resultaat. Beide heren waren uitermate tevreden over hun geleverde prestaties. Op zondag kwam Van Dijk nogmaals in actie op de 200 meter. In de series wist hij zich met zijn tijd van 25,36 seconden te plaatsen voor de finale. In de finale liep hij iets minder snel, maar toch nog voldoende voor de bronzen medaille in 25,71 seconden.

Foto: Ruud Beerepoot met zilver (links) samen met Henk van Dijk tweemaal brons