• Sander Kaaij

Marlène redt het net niet

Het is FC Marlène niet gelukt een derde duel uit het vuur te slepen in de finale van het landskampioenschap zaalvoetbal. Na de nederlaag in de Waardergolf tegen Hovocubo speelde de blauwwitten zaterdagavond een prima wedstrijd. Het had kort voor tijd nog een 1-3 voorsprong.

De thuisploeg sleepte er een verlenging uit door op 3-3 te komen. In een bomvolle sporthal in Zwaag had Marlène meer verdiend dan de 4- 3 nederlaag die het  in de allerlaatste minuut opliep.Daarmee was het landskampioenschap voor Hovocubo.

Een bittere pil voor het team van aanvoerder Peter Rozenbeek. Toch kunnen de Heerhugowaarders met trots terugkijken op een fantastisch seizoen. Het deed tot de allerlaatste minuut nauwelijks onder voor landskampioen Hovocubo.  In dat team speelde Heerhugowaarder Dave Stet een belangrijke rol als doelman. Bij Marlène was andermaal een opvallende rol weggelegd voor Stefan Dol. Net als in de eerste wedstrijd werden ook zaterdag de mogelijkheden die het kreeg onvoldoende benut. Maar het team van de vertrekkende coach Anand Jagdewsing, de vele vrijwilligers en de supporters kunnen met trots terugkijken op een onverwacht goed seizoen.