• BV Koraalrif biedt een gratis kennismakingsmaand aan.

    www.freeimages.co.uk

Kunst van het biljarten leren bij Koraalrif

HEERHUGOWAARD Biljarten heeft al snel het imago een bejaardensport te zijn, maar het is een van de moeilijkste sporten is om goed te beheersen. Het is een concentratiespel waarop jong en oud zich bij bijvoorbeeld biljartvereniging Koraalrif in Heerhugowaard op een prettige relaxte manier kunnen uitleven om het onder de knie te krijgen.

De Waardse biljartvereniging bestaat ruim 25 jaar en er wordt gespeeld in een speciaal ingericht biljartcentrum aan het Parelhof. Secretaris Paul Schimmel van BV Koraalrif: "Menigeen heeft in het verleden misschien wel eens een partijtje biljart gespeeld maar een echte competitie in verenigingsverband is wellicht andere koek. Onbekende tegenstanders en het gevoel van 'ben ik wel goed genoeg 'zijn voorstelbare gevoelens. Daarom geven wij u een inkijkje in onze vereniging zodat dit misschien uw moment is om het er nu in 2018 op te wagen. Mensen kunnen vanaf deze maand dan ook iedere maandagavond een maand gratis meespelen en de sfeer proeven."
BV Koraalrif is met haar maximale 36 leden uit Heerhugowaard en omgeving, een van de grotere biljartverenigingen in Heerhugowaard. De leden spelen op maandagavond in het Biljart Centrum Heerhugowaard aan de Parelhof en hebben daar de hele avond alle zes speeltafels tot hun beschikking. De speelavond begint rond 19.00 uur.
Op een speelavond worden altijd twee partijen libre en 1 partij bandstoten gespeeld. De meeste spelers vallen tussen een moyenne van 0,5 tot maximaal 2 bij het libre. Gezelligheid is een belangrijk aspect bij de vereniging. Geïnteresseerden kunnen nu vrijblijvend een maand meespelen en de sfeer proeven. Meer weten? Bel of mail dan met Paul Schimmel via Biljartvereniging.Koraalrif@gmail.com of 072-5710653.