• R. Schotanus-MHC Heerhugowaard

JA1 MHC Heerhugowaard ongeslagen kampioen

HEERHUGOWAARD De jongens A1 van Mixed Hockey Club Heerhugowaard zijn ongeslagen kampioen geworden in de 1e klasse poule B.

Zaterdag 26 mei was er de spannende strijd tegen Myra JA2 (Amstelveen) de nummers 1 en 2 in de poule. Heerhugowaard was al snel op een voorsprong gekomen, maar  toen 15 minuten voor tijd Myra, in een alles of niets poging, de keeper inwisselde  voor een veldspeler , maakten de spelers van Amstelveen het gat snel kleiner. De Heerhugowaarders konden de gelijkmaker voorkomen. Hierdoor werd de eindstand 4-3. De winst op Myra maakte de 1e plaats in de poule  definitief.

Zaterdag 2 juni werd de wedstrijd tegen de Zandvoortse JA1 gespeeld. In het begin van de wedstrijd gingen de teams gelijk op en wisten beide ploegen twee maal te scoren. Daarna was het op voor de Zandsvoortse jongens en lieten het team van Heerhugowaard uiteindelijk 14 punten op het scorebord noteren.

Met 12 gewonnen wedstrijden, 2 gelijkspelen, 0 verloren wedstrijden en 104 doelpunten voor en 26 tegen hebben de jongens de kampioenstitel verdiend. De vrienden zullen dit samen met hun coach vieren tijdens de jaarlijkse afsluitende BBQ.