• Stichting Nut Heerhugowaard houdt zaterdag 23 juni in samenwerking met TC Omnisport voor het eerst een sponsorfietstocht in Heerhugowaard

    www.pixabay.com

Heerhugowaardse sponsorfietstocht voor de clubkas

HEERHUGOWAARD Stichting Nut Heerhugowaard houdt zaterdag 23 juni in samenwerking met TC Omnisport voor het eerst een sponsorfietstocht in Heerhugowaard. Fiets samen mee, met leden van je vereniging of stichting, en verdien tegelijkertijd geld voor de clubkas.

Een fietstocht van 30 kilometer door het polderlandschap rondom Heerhugowaard wordt uitgezet door Omnisport, met onderweg een stempelpost en verzorgingspost. Per meefietsend lid, die de gehele tocht heeft volbracht, zal 30 euro worden overgemaakt op de clubkasrekening, maximaal tien leden per club dus 300 euro per vereniging of stichting is mogelijk. De nieuwe wethouder voor sport van Heerhugowaard Jan van der Starre zal het startschot geven. Zelf zal hij meefietsen voor het goede doel Revas Showdown in Heerhugowaard.

Starten voor de sponsorfietstocht op 23 juni in Heerhugowaard kan tussen 9.30 en 10.30 uur vanaf tafeltennisvereniging DOV aan Helena Nordheimland 5 in Heerhugowaard. Deelnemers dienen voor 13.30 uur weer te finishen en af te stempelen bij DOV.

Halverwege de tocht is er een stempel- en ravitailleringspost bij het Zakenstation (voorheen HAL-tradecenter) aan het Stationsplein 99. Komt jouw non-profit vereniging of stichting uit Heerhugowaard en willen jullie de clubkas spekken, fiets dan mee en meld de vereniging of stichting aan voor de fietstocht via de website van Stichting Nut Heerhugowaard:

www.stichtingnutheerhugowaard.nl.