• www.pixabay.com

Hardlopen voor beginners bij The Athlete Club in Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD The Athlete Club organiseert voor de 11de keer een cursus 'hardlopen voor de beginnende hardloper.' Zondag 1 september om 19:30 uur gaat de eerste training van een reeks van 6 trainingen van start.

The Athlete Club wil de beginnend hardloper op een verantwoorde manier leren hardlopen. Via een beginnersschema van 10 weken wordt gewerkt aan het volbrengen van een 5 km achter elkaar hardlopen. Kracht, uithoudingvermogen en looptechniek zijn allen onderdeel van deze cursus.

De trainingen starten vanaf de parkeerplaats van basisschool de Zonnewijzer (Middenweg 30 a) in Heerhugowaard. Je traint 6 keer onder begeleiding van een gecertificeerde hardlooptrainer en je ontvangt een trainingsschema van 10 weken. Daarnaast staat de trainer van The Athlete Club tijdens deze 10 weken altijd voor je klaar om je te helpen om het doel van 5 kilometer achter elkaar hardlopen te behalen.

Nieuwsgierig en enthousiast? Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.ATHL.nl of stuur een WhatsApp naar 0655336145