• Molly in de rechtszaal met haar advocaat.

    Entertainment One

Win vrijkaarten voor Molly's Game

ALKMAAR Lezers van De Koerier kunnen vrijkaartjes winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een avondje 'Molly's Game': Welke sport beoefende Molly op hoog niveau voordat ze de 'the poker princess' werd? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op deze vraag in.

Molly's Game is vanaf de tweede kerstdag te zien bij Vue Alkmaar. De film draait zoals de titel al doet vermoeden om Molly. Wanneer de voormalig professionele skiester Molly Bloom gedwongen wordt te stoppen met sporten, rolt ze de mysterieuze gokwereld in. In deze wereld waar geld en macht de hoofdrol spelen, organiseert Molly door slim ondernemen binnen no- time haar eigen games waarbij Hollywoodsterren, beruchte CEO's en advocaten aanschuiven.

Haar gelukkige hand, beruchte Viper Room en de miljoenen die over haar tafel gaan, leveren haar de titel 'the poker princess' op. Dan verspeelt een zakenman 4 miljoen bedrijfsgeld aan haar tafel en komen met Molly's getuigenis ook de details over haar pokerwedstrijden op straat te liggen. Molly's Game is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Molly Bloom, met Jessica Chastain in de hoofdrol van Molly.

VOOR DAMES Ook in het nieuwe jaar zal Vue Alkmaar weer diverse Ladies Night organiseren. De Ladies Night is een gezellig avondje uit met je vriendinnen, waarbij je een combinatie van shoppen met een film, goodiebag en een hapje en drankje krijgt aangeboden. Op woensdag 7 februari is er een Ladies Night rond Fifty Shades Freed in Vue Alkmaar. Meer info op www.vuecinemas.nl.