• The Greatest Showman is geïnspireerd door de fantasie van P.T. Barnum.

    Twentieth Century Fox

Win vrijkaarten voor The Greatest Showman

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaartjes winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een avondje 'The Greatest Showman': Wie speelt de hoofdrol in dit muzikale theater?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op deze vraag in.

The Greatest Showman is een muzikaal spektakel over het ontstaan van de showbusiness en het gevoel van verwondering dat ontstaat als dromen werkelijkheid worden. De film is geïnspireerd door de ambitie en fantasie van P.T. Barnum. Barnum was een visionair die zich van niets wist te ontwikkelen tot het brein achter een betoverend spektakel dat wereldwijd publiek aansprak en in vervoering bracht.

De film is geregisseerd door nieuwkomer Michael Gracey en voorzien van de muziek van Oscar-winnaars Benj Pasek en Justin Paul. Met Hugh Jackman in de hoofdrol. De overige rollen worden vertolkt door Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya. Vanaf deze week ook te zien bij Vue Alkmaar: All the Money in the World, Insidious: The Last Key, The Commuter en Three Billboards Outside Ebbing en Missouri.

In Insidious: The Last Key onderzoekt parapsycholoog Elise Rainer haar meest verontrustende paranormale geval ooit: een beheksing in haar eigen huis. The Commuter speelt zich af rond Michael, een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers.