• Het gaat er hard aan toe in Stuber.

    Hopper Stone/SMPSP

Win kaarten voor Stuber

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Stuber

In welke stad werkt Stu als Uber-chauffeur?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Een zachtaardige genaamd Stu (Kumail Nanjiani) bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier (Dave Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar in Los Angeles. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.

Ook nieuw is Crawl. Een aanrader voor wie van griezelen houdt. Haley Keller is een jonge vrouw die zich in een levensgevaarlijke situatie bevindt, nadat een orkaan van categorie 5 het land heeft bereikt. Ze zit vast in een huis dat stilaan overstroomd wordt en krijgt het onaangename gezelschap van alligators. Haley moet vechten om haar eigen leven en dat van haar vader te redden.

Verder zijn bij Vue Alkmaar te zien Spider-Man: far from home, 100% Coco New York, Toy Story 4 in de originele én Nederlandse versie, Aladdin en Men in Black: International.

Kijk voor het complete programma en alle aanvangstijden op www.vuecinemas.nl.

Bron: 20th Century Fox