• Robin Hood komt in opstand.

    Larry Horricks

Win kaarten voor Robin Hood

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes voor de film Robin Hood winnen.

Tegen wie komen Robin Hood en Little John in opstand?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

VERDER Ook de film Widows is te zien bij Vue. Wanneer vier mannen bij het plegen van een overval in Chicago om het leven komen, worden hun echtgenotes onder druk gezet door schuldeisers. De vier vrouwen slaan vervolgens de handen in elkaar om de volgende overval die hun echtgenoten gepland hadden tot een goede einde te brengen.

Natuurlijk draaien ook Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Bohemian Rapsody en A Star is Born ook bij Vue.

Kijk voor het hele programma en tickets op www.vue.nl.

YouTube