• The Dirty Daddies

Win kaarten voor Popweekend Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD Het Stadsplein voor het gemeentehuis van Heerhugowaard verandert op 25 en 26 mei in het feestterrein voor de eerste editie van Popweekend Heerhugowaard.

Wat een samenwerking van vier ondernemende Heerhugowaarders al niet kan opleveren. Ad, André, Jacco en Remco slaan de handen in één om in het laatste weekend van mei de Heerhugowaarders en iedereen van buiten de Stad van Kansen te laten genieten van de eerste editie van Popweekend Heerhugowaard.

Het nieuwe muziekevenement vindt plaats op het Stadsplein bij het gemeentehuis en Middenwaard. Op het plein komt een grote feesttent te staan, zodat ook bij wat minder mooi weer het Popweekend gewoon door kan gaan. Het tweedaagse evenement biedt naast veel gezelligheid, muziek van diverse topacts zoals The Dirty Daddies en 2 Brothers on the 4th Floor.

WINNEN De organisatie van het Popweekend Heerhugowaard stelt 5x2 toegangskaarten beschikbaar voor de lezers van deze krant. Het enige wat u hier voor hoeft te doen is een mailtje met uw naam, adres, telefoonnummer en mailadres te sturen naar info@popweekendhhw.nl. Uit alle inzendingen worden vijf prijswinnaars getrokken.

PROGRAMMA Op vrijdag 25 mei wordt er afgetrapt met de spectaculaire showband The Dirty Daddies. Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, 'alles to the max' instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen. Naast deze showband zal Dj Jerome op de zaterdagavond ervoor zorgen dat het een groot feest wordt. DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. Per jaar geeft hij 200 shows door heel Europa. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van House en Top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome draait wat de mensen willen horen.

TWEEDE DAG Zaterdag 26 mei is het thema van de dag 'het grote Foute 90's /00's feest'. Er zijn onder meer optredens van Dj Wipneus en Pim , 2 Brothers on the 4Floor en DJ Ray. Wipneus en Pim is een dj-duo dat bij hun optredens het muziek draaien afwisselt met het spelen van spelletjes en het houden van wedstrijdjes met het publiek. De muziek die het duo draait is een combinatie van vrolijke disco- en dancenummers met een hoog camp- en meezinggehalte. 2 Brothers on the 4th Floor is een Nederlandse eurodancegroep, die in de jaren negentig van de twintigste eeuw haar succesperiode beleefde. De groep had succes in landen als Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Noorwegen, Finland, Zuid-Afrika, Chili, Israël, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De groep in onder meer bekend van hits als Never Alone en Dreams. DJ Ray kan dan ook teren op een jarenlange ervaring als DJ zowel voor de horeca als op particulier feesten en partijen kan hij uit de voeten.

KAARTEN Beide avonden van Popweekend Heerhugowaard gaat de zaal open om 19:00 uur en duurt het feest tot 00:30 uur. Kaarten per avond kosten 15 euro per stuk, een combi ticket is 22 euro (Dit is exclusief administration fee van 2 euro per dag) De kaarten zijn te koop bij Grand Café de Heeren aan de Middenweg 247 en Dancing-Partycentrum Marlene aan Middenweg 207. Tickets zijn ook te bestellen via www.popweekendheerhugowaard.nl. Wie met een hele groep naar het Popweekend Heerhugowaard wil gaan kan via de site gebruik maken van het groepsticket voor acht personen. Het Popweekend Heerhugowaard is ook op Facebook te vinden: https://www.facebook.com/Popweekendheerhugowaard/