• De cast van Mamma Mia!

    Universal

Win kaarten voor Mamma Mia!

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje Mamma Mia!

Wie speelt de rol van Bill?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Mamma Mia! Here We Go Again draait voor de tweede week. Hoe is het Donna vergaan en hoe en waarom belandde ze op het Griekse eiland Kalokairi? Dit tweede deel van de musical gaat dieper in op de personages. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie speelt Oscarwinnares Meryl Streep Donna, Julie Walters is Rosie en Christine Baranski, Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna

Verder draait ook de film Ant-Man and the Wasp. Een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. In de nasleep van Captain America: Civil War worstelt Scott Lang met de gevolgen van zijn keuzes als superheld en als vader en probeert hij zijn privéleven in evenwicht te brengen met zijn verantwoordelijkheden als Ant-Man. Als hij wordt opgeroepen door Hope van Dyne en Dr. Hank Pym moet hij weer in actie komen voor een belangrijke nieuwe missie. Hij moet opnieuw het Ant-Man pak aantrekken en samen met The Wasp leren vechten als een team om de wereld te redden van een bedreiging uit de Quantum Realm.