• Vier tieners worden de wereld van het spel binnen gesleurd.

    Aangeleverd

Win kaarten voor Jumanji: Welcome to the Jungle

ALKMAAR Lezers van De Koerier kunnen vrijkaartjes winnen voor de film in bioscoop Vue Alkmaar. Geeft antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of familielid op een avondje 'Jumanji: Welcome to the Jungle': Welke acteurs zijn de hoofdrolspelers? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord in.

In het gloednieuwe avontuur Jumanji: Welcome to the Jungle zijn de rollen omgekeerd wanneer vier tieners de wereld van het spel Jumanji binnengesleurd worden. Wanneer vier middelbare scholieren een oude videogame genaamd Jumanji ontdekken waar ze nog nooit van hebben gehoord, worden ze meteen de junglewereld van het spel ingetrokken. Ze veranderen in de game-personages die ze zelf kozen, gespeeld door Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Al snel ontdekken ze dat je Jumanji niet zomaar speelt – je moet het zien te overleven. Om het spel te verslaan, moeten zij het gevaarlijkste avontuur van hun hele leven ondernemen, anders kunnen ze voor eeuwig in de game vast blijven zitten.

Ook nieuw bij Vue Alkmaar zijn Huisvrouwen Bestaan Niet, Pitch Perfect 3, Wonders of the Sea en Molly's Game. In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet is Gijsje een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken. Haar oudere zus Marjolein heeft een nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het familiehuis waar ze woont, enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar collega Dominique verdiepen in 'de huisvrouw anno nu'.