• Rose Byrne en Mark Wahlberg in Instant Family.

    Hopper Stone/SMPSP

Win kaarten voor Instant Family

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes voor de film 'Instant Family' winnen.

Op wiens leven is Instant Family gebaseerd?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Als Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) een gezin willen stichten komen ze in de wereld van adoptie terecht. Wanneer ze de rebelse 15-jarige Lizzy (Isabela Moner) en haar jongere broer en zus leren kennen, krijgt het stel onverwacht in één keer drie kinderen. Nu moeten Pete en Ellie de kneepjes van het ouderschap onder de knie zien te krijgen, in de hoop om met z'n vijven één grote familie te worden. Dit brengt niet alleen moeilijke situaties met zich mee maar ook grappige en ontroerende momenten.

Instant Family is gebaseerd op echte gebeurtenissen in het leven van schrijver/regisseur/producent Sean Anders (Daddy's Home, Daddy's Home 2). Verder met onder anderen Octavia Spencer, Tig Notaro, Margo Martindale, Julie Hagerty en Michael O'Keefe.

VRIENDSCHAP Verder draait bij Vue Alkmaar Green Book, het een hartverwarmende en waargebeurde verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali). Zij worden gedwongen hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.

Ook draait De Lego Film 2. De helden van Steenstad worden herenigd om hun geliefde stad te redden.