• The Grinch haat Kerstmis.

    Universal Pictures

Win kaarten voor The Grinch

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes voor de film The Grinch winnen.

Wie is de schrijver van het verhaal over The Grinch?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

The Grinch is de achtste animatiefilm van Illumination en Universal Pictures, de makers van onder meer de Verschrikkelijke Ikke films, Minions en Huisdiergeheimen. Dit bekende kerstverhaal van Dr. Seuss gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst. Dit herkenbare verhaal over de magie van kerst is een visueel feestje voor de hele familie.

VERDER te zien bij Vue: 'I Still See You'. Tien jaar geleden zorgde een Apocalyps ervoor dat de wereld geteisterd werd door geesten. Nu ontvangt Veronica 'Roni' Calder een dreigend bericht dat weleens verband kan houden met deze bovennatuurlijke krachten. Ze krijgt hulp van haar mysterieuze klasgenoot Kirk en daalt af in de schaduwwereld waar de grens tussen de levenden en de doden vervaagt. Een strijd tegen de klok om een sluwe moordenaar te vatten, is begonnen.
En het is ook griezelen met de film 'The Possession of Hannah Grace'. Het verhaal gaat over een vrouwelijke politieagent die net terug is uit een afkickkliniek. Zij gaat werken in de nachtdienst bij het lijkenhuis van een ziekenhuis. Daar vinden echter een aantal bizarre en vooral gewelddadige voorvallen plaats veroorzaakt door een kwaadaardige entiteit die bezit heeft genomen van een van de lijken.