• Universal Pictures

Win kaarten voor film bij Vue

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes voor de film Welcome to Marwen winnen.

Waardoor raakt Mark getraumatiseerd?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Oscarwinnaar Robert Zemeckis (Forrest Gump, Flight, Cast Away) regisseert Steve Carrell in het ontroerende waargebeurde verhaal over de strijd van een gebroken man, die ontdekt hoe creatieve verbeeldingskracht de menselijke geest kan genezen. Mark Hogancamp wordt het slachtoffer van een brutale aanslag en is hierdoor getraumatiseerd. Hij vindt echter een unieke en mooie therapeutische uitlaatklep om hem doorheen zijn herstelproces te helpen. Hij bouwt een miniatuurstadje uit de Tweede Wereldoorlog in zijn tuin.

Bij Vue deze week ook Creed 2. Adonis Creed staat voor zijn grootste uitdaging ooit. Dit terwijl hij persoonlijke verplichtingen heeft en moet trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Zijn tegenstander Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie. Gelukkig wordt Adonis nog steeds bijgestaan door Rocky Balboa en samen ontdekken ze niet alleen dat familie boven alles gaat, maar ook dat je je verleden niet kunt ontvluchten. Ook zijn te zien: White Boy Rick, Free Solo en Replicas. In de laatst genoemde film verliest de synthetische bioloog Will Foster zijn gezin in een auto-ongeluk. Hij wil proberen hen terug tot leven te brengen en gaat hiervoor tot het uiterste. Zelfs als het betekent dat hij iedereen tegen zich heeft.

Bron: Youtube Movieclips Trailers