• Scène uit Fifty Shades Freed

    Universal Pictures

Win kaarten voor Fifty Shades Freed

ALKMAAR Lezers van het Alkmaars Weekblad kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een avondje 'Fifty Shades Freed': Wat is de Nederlandse titel van het derde boek in de Fifty Shades-reeks? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op deze vraag in.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in Fifty Shades Freed, de climax van het wereldwijd succesvolle Fifty Shades-fenomeen. Fifty Shades Freed is gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de boekenreeks van E.L. James. De gebeurtenissen uit de voorgaande twee delen komen tot een schokkende ontknoping in deze film.

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. De cast bestaat verder uit onder anderen Marcia Gay Harden, Eric Johnson en Victor Rasuk. De Fifty Shades-boeken zijn in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken verkocht. In Nederland zijn er meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit. Fifty Shades Freed is net als Fifty Shades Darker geregisseerd door James Foley (Fear, House of Cards) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi, en de schrijfster van de boeken, E.L. James. Het scenario is geschreven door Niall Leonard. Fifty Shades Freed is vanaf woensdag 7 februari overal te zien in de bioscoop, waaronder speciale Ladies Night-vertoningen.

Vanaf deze week ook bij Vue Alkmaar: Winchester: The House That Ghosts Built, Black Panther en Ted & Het Geheim van Koning Midas.