• 20th Century Fox Film

Win kaarten voor 'Ferdinand'

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen vrijkaartjes winnen voor de film in bioscoop Vue Alkmaar. Geeft antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of familielid op een avondje 'Ferdinand': Op welk boek is de film 'Ferdinand' gebaseerd? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord in.

Ferdinand speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd. Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat. Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van Rio. Geïnspireerd op het geliefde boek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson.

Naast 'Ferninand' is ook de film 'Breathe' nieuw bij Vue Alkmaar. De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, als hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis. Haar toewijding, intimiteit en geestige vastberadenheid overstijgt zijn handicap en zorgt ervoor dat hij zich vrij voelt. Samen weigeren ze zich over te geven aan zijn lijden en transformeren ze het leven van anderen met hun humor, moed en levenslust.

Vue Alkmaar is gevestigd aan de Pettemerstraat 1. Het actuele filmaanbod van de bioscoop is te vinden op https://www.vuecinemas.nl/vue-cinemas/alkmaar. Op 20 december is er een Ladies Night bij de Alkmaarse bios, met een vertoning van 'Huisvrouwen bestaan niet'.