• Tjitske Reidinga is Doris.

    Entertainment One

Win kaarten voor Doris bij Vue

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje Doris.

In welke succesvolle serie met onder meer Linda de Mol heeft Tjitske Reidinga ook gespeeld?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

'Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn'. Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (gespeeld door Tjitske Reidinga, bekend van onder meer de serie Gooische Vrouwen), een gescheiden vrouw met twee kinderen, op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris' eigen dromen maar weinig terechtgekomen.

Verder te zien bij Vue Alkmaar: Johnny English Strikes Again. Rowan Atkinson kruipt opnieuw in de huid van 'superspion' Johnny English. Met alle gevolgen van dien... Wanneer door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland te grabbel worden gegooid, is alle hoop gevestigd op Johnny English. Hij geeft zijn pensioen op en gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval. Als iemand met maar weinig competenties en voornamelijk analoge gewoontes, moet English echter de uitdagingen van de moderne technologieën overwinnen om zijn missie te doen slagen.

Ook de film Kin draait bij Vue. Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en heeft schulden bij de zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Hierdoor moet hij noodgedwongen op de vlucht slaan samen met zijn geadopteerde broer Eli. Ze worden beschermd door een oud wapen dat gevonden werd door Eli.