• Vue

Win kaarten voor de film bij Vue

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje Bad Times at the El Royale.

Aan welk meer staat het hotel El Royale?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

In de gemene en onvoorspelbare thriller Bad Times at the El Royale ontmoeten zeven vreemdelingen, die ieder een geheim met zich meedragen, elkaar in El Royale. Dit vervallen hotel in Lake Tahoe heeft een zeer donker verleden. In de loop van één noodlottige nacht zal iedereen nog een laatste kans krijgen op verlossing, voordat de hel losbreekt.

Verder draait bij Vue Alkmaar De Dolle Tweeling meer dan beste vriendinnen, Smallfoot, Superjuffie, Goosebumps 2: Haunted Halloween, Night School en Zwaar Verliefd.

In Zwaar Verliefd is de jonge, succesvolle dierenarts Isa een tikkeltje onzeker over haar lijf en de liefde. Ruben is de perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.
Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Kijk voor meer informatie op de website van Vue: www.vuecinemas.nl.

Bron: Youtube