• Het gaat er hard aan toe in Cold Pursuit.

    Doane Gregory

Win kaarten voor Cold Pursuit

ALKMAAR Lezers van deze krant kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje film. Deze keer kun je kaartjes winnen voor de film Cold Pursuit.

Wat is het beroep van Nels Coxman?

Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking (Tom Bateman). Gedreven door wraak en tot de tanden gewapend, gaat Nels de strijd aan met het gehele drugskartel en verandert hij van een eerlijke burger in een ijskoude burgerwacht. Cold Pursuit is een actiethriller vol zwarte humor, geregisseerd door Hans Petter Moland. Hij maakte eerder de Noorse film Kraftidioten (In Order of Disappearance) uit 2014, waarop Cold Pursuit gebaseerd is.

Ook nieuw bij Vue Alkmaar is Mid 90s. De dertienjarige Stevie en zijn vrienden maken in het Los Angeles van de jaren 1990 deel uit van de skatecultuur. Thuis heeft hij het echter niet makkelijk en lijdt hij onder de emotionele en fysieke kwellingen van zijn oudere broer Ian. Verder draaien de films Alita: Battle Angel, Corgi, Brugklas, de tijd van mijn leven en natuurlijk Verliefd op Cuba. Loes is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje besluit te trouwen met een Cubaan vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning. Eenmaal geland op het betoverende eiland leert Loes meer over de liefde dan ze ooit had verwacht.

Bron: Youtube FilmSelect