• Onder anderen Thor, Iron Man, Captain America en Black Widow komen in actie.

    Marvel Studios

Win kaarten voor 'Avengers: Infinity War'

ALKMAAR Lezers van De Koerier kunnen elke week vrijkaarten winnen voor een nieuwe film bij Vue Alkmaar. Geef antwoord op de volgende vraag en trakteer je partner, beste vriend of een familielid op een middag of avondje 'Avengers: Infinity War': Wie vormt een bedreiging voor de superhelden? Ga naar www.vuecinemas.nl/alkmaarsweekblad en vul het juiste antwoord op de vraag in.

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel's Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

Bij Vue Alkmaar draait ook The 15:17 to Paris, Midnight Sun en Blockers.
Clint Eastwood's The 15:17 To Paris vertelt het waargebeurde verhaal van drie mannen die door hun moedige acties tijdens een hoge snelheidsrit met de Thalys helden werden. Vroeg in de avond op 21 augustus 2015 keek de wereld in verbijstering toe toen de media een terroristische aanval op de Thalys #9364 - met vertrek om 15:17 vanuit Amsterdam - meldden. Deze terreuraanslag werd voorkomen door drie moedige jonge Amerikanen die op dat moment door Europa reisden.
De film volgt het pad van de vrienden. Van de worstelingen in hun kinderjaren tot het vinden van hun plek in het leven.