• Frits de Beer

Week van de Proefles bij Cool kunst en cultuur

HEERHUGOWAARD Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt kunstbeoefening voor een fit brein. Een mooi voornemen dus om het nieuwe jaar te starten met een muzikale of creatieve cursus! Van maandag 14 t/m zaterdag 19 januari houdt Cool kunst en cultuur daarom de Week van de Proefles. Die week kunnen gratis proeflessen gevolgd worden van bijna alle cursussen en mogen verschillende instrumenten uitgeprobeerd worden. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud. Zo is er bijvoorbeeld een proefles van Muziek op schoot, de Musicalklas, DJ beginners en gevorderden, de kinderkoren Little- en Junior Voices, de Basiscursus Fotografie, de Kunstklassen en van de Instrumentenproeverij voor kinderen én volwassenen.

Op zaterdag 19 januari zet Cool van 13:00 tot 16:00 uur de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Het rooster van de Week van de Proefles is terug te vinden op www.coolkunstencultuur.nl.

Voor de proeflessen van de cursussen (14-18 januari) dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 19 januari is aanmelden niet nodig.