• aangeleverd

Waar is Rakker?

HEERHUGOWAARD 'Mijn kat is al 31 dagen (een hele maand) weg en ik mis hem ontzettend ook m'n vader, moeder, zusje, broertjes en onze andere poes Mieppie.". Maaike is heel verdrietig dat ze Rakker al zo lang, sinds 22 april, moet missen.

"Hij is sinds 22 april weg doordat we nog even naar de winkel gingen omdat me twee broertjes hun 1ste communie die dag deden. Ik ging dus met papa nog even wat brood halen maar Rakker lag nog te slapen achter in de auto. Omdat onze auto altijd binnen staat met de deuren open. Toen we bij kassa stonden bedachten we opeens dat we de tassen waren vergeten die lagen nog in de auto, dus ging ik naar de auto om tassen te halen maar toen ik de deur open deed is hij eruit gesprongen en konden we hem niet meer vinden."

Rakker ontsnapte op de parkeerplaats van de Dekamarkt aan de Berckheidelaan in Heerhugowaard. "Eigenlijk zou die dag super leuk moeten aflopen maar dat was helaas niet zo. We kunnen hem echt niet missen want hij kan niet vervangen worden, hij kon bijvoorbeeld zitten op commando. We hebben al heel lang gezocht en hebben alles geprobeerd maar nog steeds niet gevonden!"

Maaike hoopt dat ze met deze oproep veel mensen kan bereiken zodat Rakker snel weer wordt gevonden. "Wij missen hem heel heel erg, het is namelijk de liefste kat ter wereld."

Mensen die Rakker hebben gezien of gevonden kunnen contact opnemen via tel. 06-37577134 of 06-53319198.