• De rol van Grietje wordt vertolkt door Janouk Kelderman, bekend van het programma 'Keet!'.

    Nick van Ormondt

Verkleed naar Hans & Grietje De Musical

HEERHUGOWAARD De familievoorstelling Hans & Grietje De Musical is te zien op vrijdag 2 maart in Cool.

In een arm houthakkersgezin kan vader zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans en Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus' gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De kinderen die verkleed naar de voorstelling komen kunnen deelnemen aan de Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. 

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. 

De voorstelling begint vrijdag 2 maart om 15.00 uur, bij Cool kunst en cultuur, Coolplein 1, Heerhugowaard. Kaarten kosten 18 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen via www.coolheerhugowaard.nl of telefonisch via 072-534 76 62. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/HansenGrietje.