• Ook André Hazes jr. treedt in het jubileumjaar van Ad en Carola op bij Marlène.

    Sander Kaaij

Veel vertier bij Marlène in 2018

HEERHUGOWAARD De bezoekers van Marlène in Heerhugowaard worden het komende jaar rekenen op diverse leuke acties en spetterende optredens voor jong en oud bij de bekende uitgaansgelegenheid aan de Middenweg 207. Carola en Ad Molenaar vieren in 2018 hun dertigjarig jubileum als eigenaren van Marlène.

Ad en Carola hebben een bijzonder cadeau bedacht om het jubileum met iedereen te vieren. Iedereen die het komende jaar een feest geeft bij Marlène dingt tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2019 mee naar een mooie prijs. Uit alle mensen wordt één naam getrokken en die partij krijgt de helft van zijn of haar kosten terug en betaalt dus eigenlijk de prijs van zo'n dertig jaar geleden voor het eigen feest.

De afgelopen drie decennia hebben vele grote namen uit de muziekwereld aan de keukentafel gezeten bij Ad en Carola. Diverse van die namen keren ook in 2018 weer terug om bij het Heerhugowaardse etablissement te komen optreden.

De jaarlijkse Apres Ski party staat in 2018 gepland op zondag 14 januari. Het is de 26e keer dat het 'feest der feesten' plaatsvindt. Flügels, bratwurst, gluhwein en schnaps ontbreken ook niet. Bezoekers kunnen in lederhose of echte wintersportkleding komen. De entree is voor 17.00 uur vrij, earlybird kaarten kosten 5 euro, aan de deur betaalt men 10 euro per persoon. Wie verkleed in apres-ski kleding komt ontvang een Flugel/Boswandeling.

Zaterdag 3 februari maakt Marlène een reis terug in de tijd met een het 'Back to Marlene' feest met een grote reünie voor stappers en muzikanten met de formatie Maas, met ex-Crossband-leden en dj Rene Verkerk. Moos de Vries, Cor de Vries, John Does, Richard Rood, Hans Kerkhof en Jos Oudhuis staan onder andere op het podium. Meezingers van onder meer Metallica, Blach Sabbath, Van Halen, Guns N` Roses, Deep Purple, AC/DC, Bon Jovi zullen de revue weer passeren.

Voor dit reüniefeest zijn de earlybird kaarten al uitverkocht. Wie er bij wil zijn op 3 februari kan in het café of via 072 - 5711255 kaarten kopen voor 15 euro per stuk.

TRIPLE X Triple X keert zaterdag 24 februari terug bij Marlène met bekend namen die al vaker hun gezicht bij Ad en Carola hebben laten zien: André Hazes jr John West en Robbert v/d Steenhoven. De zaal gaat open om 21.30 uur. Ook hier zijn de earlybird kaarten al uitverkocht, bij de reguliere kaarten geldt op is op. Een kaartje kost 20 euro.

Een andere grote naam die in 2018 Marlène aan doet, is Rob de Nijs. Hij treedt eigenlijk alleen nog in theaters op, maar maakt voor het Heerhugowaardse stel een uitzondering. Rob de Nijs zal zaterdag 31 maart zijn zangkunsten vertonen bij Marlène. Het voor-naprogramma wordt verzorgd door de beste zangers/zangeressen uit Heerhugowaard. Earlybird kaarten voor dit optreden kosten 15 euro.

Voor alle optredens die Ad en Carola gepland hebben zijn de kaarten verkrijgbaar in het café aan de Middenweg 207 of via de site www.dancingmarlene.nl. Kijk voor aanvangstijden en prijzen ook op de site. Naast de verschillende optredens is Marlène natuurlijk ook in 2018 weer gastheer voor keezentoernooien.