• Piet, Broek, museum, diploma,

    Museum BroekerVeiling

Trainen voor Pietendiploma in Pakhuis van Sinterklaas

BROEK OP LANGEDIJK Het pakhuis van Sinterklaas bij Museum BroekerVeiling aan de Museumweg in Broek op Langedijk wordt al druk bezocht door nieuwsgierig kinderen.

Kinderen kunnen er onder begeleiding van de Pieten een heus Pietendiploma behalen. Tot en met zondag 3 december zijn pieten in spé welkom in het pakhuis van Sinterklaas.

Warm je spieren maar snel op, trek een (pieten)pakje aan waarin je je goed kan bewegen en kom trainen in het Pakhuis van Sinterklaas. Samen met de Pieten klim je op de daken in de lighallen, vaar je met de pakjesboot. Alle opdrachten goed volbracht? Dan wacht er een Pietendiploma.

Het pakhuis van Sinterklaas is tot en met zondag 3 december op de woensdag van 13.00 tot 17.00 uur en de zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur open.

Doordat Sinterklaas intrek heeft genomen in het pakhuis is er geen ruimte voor het reguliere museumprogramma bij Museum BroekerVeiling. Vanaf 6 december kunnen bezoekers weer langskomen om te varen en veilen. Kijk voor alle informatie op broekerveiling.nl.