• SiU Heerhugowaard

Succesvol turnweekend voor SiU in de Waardergolf

HEERHUGOWAARD De finale Noord voor D1 en D2 turnen werd zaterdag 10 maart in sporthal Waardergolf in Heerhugowaard gehouden. 240 turnsters uit heel Noord-Holland kwamen strijden voor de beste plek. Per categorie deden er 30 turnsters mee waarvan er steeds 14 konden doorstromen naar de regio kampioenschappen op 15 april in Wervershoof. SiU was met 14 turnsters deze dag zeer goed vertegenwoordigd.

De prestaties waren boven alle verwachtingen. Na een zeer succesvolle dag stroomden maar liefst dertien van de veertien SiU turnsters door en namen er negen een medaille mee naar huis. Goud was er voor Senna van Heerwaarden. Zilver voor Lindsey Klinge, Jaimy Marlin en Naomi Oostmeijer. Brons voor Sophie Wegman en Alyssa Klinge en brons voor de 4e plaats voor Liz van Barneveld, Marlau Klaver en Esra de Jong.

SiU is een gymnastiek vereniging met ruim 750 leden. Elke week bieden wij bijna 100 lesuren aan in verschillende disciplines zoals ouder & kindgym, kleutergym, recreatief turnen, selectie turnen, Streetdance, acrogym, trampolinespringen, dames en heren conditie, seizoenfit en aerobics.