• Staand vlnr: Nel Nooter, Chantal Vader, Marjet van der Huls, Frits Weel en Kahleigh van der Lugt.

    Gouden Dagen

Specsavers betrokken bij prachtig initiatief voor ouderen

HEERHUGOWAAR De Jaarkalender 2018 van Gouden Dagen Heerhugowaard is er weer een met veel verrassingen.

Jaarlijks terugkerende evenementen zijn o.a. de Campingweken op Molengroet, de viskar en de (muzikale) ijsboer, het mannenuitje en het familie Koper Gouden Dagen Koffieconcert in Cool. Daarmee laat die organisatie zien dat het voor de ouderen die het echt nodig hebben, daarnaast ook weer een gevarieerd aanbod van individuele wensen in petto heeft. Waaruit opgemaakt kan worden dat Gouden Dagen veel activiteiten organiseert voor Waardse senioren en dat die initiatieven door de Pieter Raat Stichting worden ondersteund.

En met de noodzakelijke financiële steun van donateurs, sponsoren en andere weldoeners is Gouden Dagen Heerhugowaard in staat het leven van (kwetsbare) ouderen weer leuk te maken. En gelukkig zijn er ook plaatselijke bedrijven die maatschappelijk ondernemen hoog in hun vaandel hebben staan en daarmee de filosofie van Gouden Dagen Heerhugowaard omarmen.

Zo spaarde Specsavers Heerhugowaard een bedrag van maar liefst 1464 euro bij elkaar voor Gouden Dagen Heerhugowaard. De cheque werd onlangs aan bestuursleden van deze organisatie overhandigd. "Wij waren dan ook zeer aangenaam verrast met zo'n geweldig mooi bedrag, " reageert een woordvoerder van de Stuurgroep Gouden Dagen heel enthousiast. "Deze financiële bijdrage kunnen wij namelijk heel goed gebruiken. Als Gouden Dagen maken wij ons hard voor de kwaliteit van leven van ouderen. Waarbij aandacht ons sleutelwoord is. Aandacht waardoor ouderen zich gehoord en gezien voelen. En dat verbindt tegen eenzaamheid. Met andere woorden: we hebben elkaar gewoon nodig. En dan beseffen wij ons ook dat menskracht alleen niet voldoende is. Onder andere sponsoren, gulle gevers en donateurs maken het mede mogelijk om dat te kunnen doen wat wij als Gouden Dagen voor onze Heerhugowaardse ouderen willen blijven doen."

Foto onderschrift: Staand vlnr: Nel Nooter, Chantal Vader, Marjet van der Huls, Frits Weel en Kahleigh van der Lugt.